Datenschutz-Bestimmungen

İşbu şartlar ve hükümler www.kiyimarina.com (Yeditepe Marina Yatırım Tur. İnş. A.Ş.)'un gizlilik ve güvenlik politikasını içerir.

Siteye erişiminizden, siteyi kullanımınızdan veya materyalleri indirmenizden önce işbu politikayı dikkatle okumanız önem arz etmektedir. Zira siteye erişmekle, siteyi kullanmakla veya materyalleri indirmekle, aşağıda belirtilen şartlar ve hükümlerle bağlı olmayı kabul etmektesiniz. Eğer bu şartlar ve hükümlerle bağlı olmak istemezseniz; siteye erişmeyebilir, siteyi kullanmayabilir veya materyalleri indirmeyebilirsiniz. Eğer siteye eriştiyseniz, siteyi kullanmaya başladıysanız veya materyalleri indirdiyseniz; bu şartlar ve hükümlerle bağlı olmak istemediğiniz takdirde bu erişimi, kullanımı veya indirmeyi derhal durdurmalısınız.

1-) Firmamız, bu politikada belirtilen hükümlere ve koşullara tabi olarak, bu site ve sitedeki materyallere erişmek, kullanmak ve görüntülemek için münhasır olmayan, devredilemez, sınırlı izin hakkını verir.

Site içerisinde gezinti halindeyken veya site üzerinden sağlanan hizmetlerden faydalanırken herhangi bir şekilde siteyi kesintiye uğratacak hiçbir işlem yapmayacağınızı, sitenin çalışmasına müdahale edebilecek herhangi bir cihaz veya yazılım kullanmayacağınızı, sitenin altyapısına orantısız büyük veya makul olmayan yük getiren herhangi bir işlem yapmayacağınızı sitenin yazılımına veya işlevselliğine müdahale etmeyeceğinizi veya bozulmasına yol açmayacağınızı, siteye, virüsler veya sitenin programlama yapısına zarar verebilecek veya müdahale edebilecek başka ögeler bulaştırabilecek materyaller koymayacağınızı kabul etmektesiniz. Aksi halde firmamızın her türlü hukuki yola başvurabileceğini bilmektesiniz.

Firmamızın, site üzerinden materyalleri indirmeye izin vermesi, hiçbir şekilde işbu materyaller ve materyallerin nüshalarının mülkiyet hakkının devri anlamına gelmez. Materyalleri hiçbir şekilde değiştiremezsiniz veya çoğaltamazsınız veya alenen gösteremezsiniz, işleyemezsiniz veya dağıtamazsınız ya da sitede sağlanan hizmetten başka, genel veya ticari amaçlar için kullanamaz veya iletişimini yapamazsınız.

Materyalleri, başka bir kişiye, kullanım hükümlerinden ve koşullarından doğan yükümlülüklerini bu kişilere bildirmedikçe ve bu kişilerden bu yükümlülükleri kabul ettikleri teyidini almadıkça, aktaramazsınız.

Sitede, gösterilen ve zaman zaman güncellenebilecek bütün ilave kısıtlamalara riayet edeceğinizi kabul etmektesiniz. Bu site ve içeriğindeki bilgi ve materyallere dair tüm telif hakları, tescilli marka, patent, entelektüel ve diğer mülkiyet hakları aksi belirtilmedikçe münhasıran Yeditepe Marina Yatırım Tur. İnş. A.Ş.’ne aittir. Site içerisinde faaliyet gösterirken hem Türk Hukuk sistemine hem de dünya genelindeki telif yasalarına ve fikri sınai mülkiyet hukuku hükümlerine uyacağınızı ve materyallerin izinsiz şekilde kopyalanmasını önleyeceğinizi kabul ediyorsunuz.

Firmamız, burada yazılı olarak açıkça belirtilmediği müddetçe; herhangi bir patent, tasarım, logo, ticari marka, marka hakkı, sponsor demeçleri, telif hakkı veya ticari sır niteliğindeki mevzuat uyarınca size açık veya zımni herhangi bir hak vermemektedir.

2-) www.kiyimarina.com üyelik, ödeme ve diğer aşamalarda sizden bazı kişisel bilgilerinizi talep edebilir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamına göre Veri Sorumlusu Yeditepe Marina Yatırım Tur. İnş. A.Ş. olarak, kişisel verilerinize değer veriyor ve verilerinizi güvenilir sunucularımızda saklıyoruz. Bizlere sağladığınız kişisel verilerinizi; web sitemizin işlevsel çalışması, hizmetlerimizin talepler doğrultusunda temini, yasal usullere uygun şekilde aldığımız açık rıza ve onaylar doğrultusunda müşterilerimize özel teklifler ve davetler ile ilgili kişiselleştirilmiş iletiler gönderme, teklif süreçlerinin doğru bir şekilde yürütülmesi, kayıt yaptırdığınız etkinlikler ile ilgili bildirim ve bilgileri alma ve yasal yükümlülüklerimizi ifa etmek için paylaşma zorunluluğumuz olan yetkili kurum ve kuruluşlara aktarma gibi çeşitli amaçlarla işliyoruz.

İşbu hususlar Kişisel Verilerin Korunması Kurulu’nun rehberlerinde belirtilen “katmanlı aydınlatma” niteliğinde olup; kişisel verilerinizi hangi amaçlarla işlediğimizi, verileri toplama yöntemleri ve hukuki sebepleri, nerede barındırdığımızı, hangi amaçlarla ve kimlere aktardığımızı ve sahip olduğunuz haklar ile bunları nasıl kullanacağınızı bildirir hususları belirten “Aydınlatma Metni”mize buradan ulaşabilirsiniz.

3-) Şirketler, web sitelerini kişisel gereksinimlerine uyarlamak için web sitelerinde çerezler kullanabilir. çerez, web sitesinin kullanıcılarının sabit disk sunucusunda tuttuğu küçük bir metin dosyalarıdır. çerezler, program işlemleri için veya kullanıcıların bilgisayarına virüs göndermek için kullanılamaz. çerezler yalnızca ilgili kullanıcıya atanır ve kullanıcının etki alanı içindeki web sunucusu tarafından okunabilir.

çerezin ana hedeflerinden biri kullanıcıya kolaylık sağlamaktır. Bir çerez, kullanıcının web sitesine sonraki ziyaretlerle ilgili belirli bilgiler hakkında fikir vermesini sağlar. Bu, mevcut içerikler için hazırlık sürecini basitleştirir ve web sitesinde gezinmeyi ve buna benzer hususları kolaylaştırır.

Kullanıcı çerezleri kabul edebilir veya reddedebilir. çoğu web tarayıcısı çerezleri otomatik olarak kabul eder, ancak kullanıcı isteğinde, tarayıcısını çerezleri reddetmek üzere ayarlayabilir. Kullanıcı çerezleri reddetmek isterse, bu veya ziyaret ettiği diğer web sitelerinin etkileşimli kolaylık işlevlerini tam olarak kullanamayabilir. üçüncü taraflar, ilgi alanlarınızı anlamak ve ilgi alanlarınıza uygun reklamlar sunmak amacıyla, sitede veya diğer web sitelerinde, çerezler, web işaretçileri ve diğer teknolojiler aracılığıyla çevrimiçi etkinlikleriniz hakkında bilgi toplayabilir. üçüncü tarafların toplayabileceği bilgiler/çerezler firmamız erişiminde veya kontrolünde değildir.

Bu üçüncü tarafların bilgi uygulamaları bu politika kapsamında değildir.

4-) Site üzerinden sağlanan hizmeti ve bu hizmetin online ödemesi açısından; firmamız müşterilerinin doğru verileri iletmesi gerekmektedir. İşbu hizmet ve online ödemesi için aşağıdaki veriler gereklidir:

• Tekne Detayları (adı, bağlama limanı, bayrağı, yapım malzemesi, tipi, boyu, genişliği, derinliği, alanı)

• Tekne Kayıt Bilgileri (kayıtlı olduğu kişinin adı ve soyadı/şirketin ismi, kimlik-vergi nosu, telefon numarası, e-posta bilgisi, adresi)

• Tekne Sahibinin Bilgileri (adı-soyadı, kimlik-vergi nosu, telefon numarası, e-posta bilgisi, adresi.)

• Tekne Kaptanı-Yetkilisi Bilgileri (adı-soyadı, kimlik-vergi nosu, telefon numarası, e-posta bilgisi, adresi.)

• Sözleşme Bilgileri (Hizmet alım başlangıç ve bitiş tarihi, hizmet alınacak gün sayısı, bağlama bedeli, ödeme yöntemi)

• ödeme Bilgileri (Kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, CVV2, Banka bilgileri, IBAN numarası)

Toplanan mali bilgiler, internet sitesi üzerinden sağlanan hizmet işleminin tamamlanması için kullanılmaktadır. Sitemizden ödeme yaptığınızda, size ait mali bilgilerin, işleminizi gerçekleştirmek için gerekli 3 şahıslara (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) verilmesini kabul etmektesiniz. Paylaşılacak bilgiler; kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, CVV2 de dahil olmak üzere gerekli tüm mali bilgileri içerir.

İnternet sitesinden sağlanan hizmet, firmamızın bütün müşterilerine açıktır. Firmamız, önceden haber vermeksizin; belirli bir müşterinin hizmete erişimini kısıtlama veya sonlandırma hakkını saklı tutar. İşbu haller –asla işbu hallerle sınırlı olmamak üzere- aşağıdaki belirtilmiştir:

• Müşteri verilerinin yanlış olduğuna dair bir şüphe varsa.

• üçüncü kişilerin müşteri adına veya detaylarına erişim kazandığına dair bir şüphe varsa.

Müşteri, müşteri adına yetkisiz erişim, işlem olduğundan kuşkulanıyorsa, derhal firmamıza bildirecektir.

İşbu yetkisiz erişim, işlem sebebiyle firmamızın herhangi bir sorumluluğu olmadığı gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder.

5-) Tüm kredi kartı ve kişisel bilgilerinizin, internet üzerindeki dolaşımlar sırasında herhangi bir şekilde istenilmeyen kişi veya kurumlar tarafından ele geçirilmesi önlenmiştir. www.kiyimarina.com ödemelerinizi en güvenli şekilde gerçekleştirmeniz için, güvenlik Secure Sockets Layer (SSL) teknolojisi kullanmaktadır.

SSL teknolojisi, internet üzerinden yaptığınız ödemeler sırasında şahsi bilgilerinizi şifreleyerek güvence altına almaktadır. www.kiyimarina.com’da doldurduğunuz tüm formlar SSL teknolojisiyle güvenlik altına alındığından, şahsi bilgileriniz ve kredi kartı bilgileriniz kötü niyetli kişilerin eline geçmez. Adres çubuğunuzun sağında göreceğiniz yeşil kilit sembolü, bilgilerinizin SSL sertifikası ile güvence altına alındığının göstergesidir. Böylece www.kiyimarina.com’dan ödeme yaparken korunduğunuzdan emin olabilirsiniz.

6-) Firmamız, kişisel bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümlülüğü olarak addetmeyi, gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Firma’mızın gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, sitemize ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, firmamızın herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır. Kredi Kartı bilginiz sadece işlem sırasında kullanılmakta olup kişisel bilgi veri tabanımıza kaydedilmeyecektir.

Aşağıda belirtilen sınırlı hallerde Firmamız, işbu "Gizlilik ve Güvenlik Politikası" hükümleri dışında kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar sınırlı sayıda olmak üzere;

• Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlülükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak;

• Firma’mızla imzalanan sözleşmelerin gereklerini yerine getirmek ve bunları uygulamaya koymak amacıyla;

• Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi;

• Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi vermenin gerekli olduğu hallerdir.

7-) Firmamız diğer işletmeler tarafından işletilen web sitelerine bağlantılar verebilir. O siteleri kullanmanız halinde, siteden ayrılırsınız. İşbu politikada yer alan taahhütlerimiz kendi internet sitemiz için geçerlidir ve diğer web sitelerini kapsamamaktadır. İnternet sitemizden bağlantı ile gidilecek diğer web sitelerindeki kullanım ile ilgili o sitelere ait gizlilik güvencesi ve kullanım şartları geçerlidir. Bağlantı verilen herhangi bir siteyi ziyaret etmeniz halinde, bu ziyaretten kaynaklanan riskleri alırsınız. Virüslerden ve diğer yıkıcı unsurlardan korunmak için koruyucu tedbirler alma sorumluluğu size aittir. Firmamızın, bağlantı verilen herhangi bir site veya bu sitelerde beliren bilgiler veya bu sitelerde açıklanan ürünler veya hizmetler ile ilgili hiçbir garantisi ve temsili yoktur.

Siz, firmamız veya bu sitenin, bağlantılarında görüntülenen veya bu bağlantılar vasıtasıyla erişilebilen diğer web sitelerinde firmamıza ait herhangi ticari markayı, ticari adı, logoyu, marka hakkını veya telif hakkı sembolünü kullanımına yasal olarak yetkili değilsiniz. Ayrıca bağlantı verilen herhangi bir sitenin de firmamızın ticari markasını, ticari adını, logosunu veya telif hakkını –aralarında yazılı bir anlaşma olmaksızın - kullanma yetkisi bulunmamaktadır. Firmamızın, diğer web site içeriğini izleme veya gözden geçirme taahhüdü yoktur ve diğer web sitelerinin doğruluğundan veya güvenilirliğinden sorumlu değildir.

Firmamızın, internet sitemizden reklam, banner, içerik maksatlı veya başka bir maksat ile geçilen diğer web sitelerinin bilgi kullanımı, etik ilkeleri, gizlilik prensipleri, nitelik ve servis kalitesi ile bu sitelerde oluşabilecek herhangi bir maddi / manevi zarar ve/veya kayıplardan herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

8-) Firmamız, bu politikanın tamamını veya bir kısmını, herhangi bir zamanda, takdirine bağlı olarak değiştirme, düzeltme, ekleme yapma veya herhangi bir kısmını çıkarma hakkını saklı tutar. Bu politikada yapılan değişiklikler, bildirimin sitede yayınlanmasından itibaren geçerli olacaktır. Siteyi, politikada yapılan herhangi bir değişiklik bildiriminden sonra kullanmaya devam etmeniz, yapılan değişiklikleri kabul ettiğiniz şeklinde değerlendirilecektir.

Firmamız, herhangi bir zamanda ve bildirimde bulunmaksızın, sitenin herhangi bir kısmındaki hataları veya eksiklikleri sonlandırabilir, değiştirebilir, düzeltebilir, Sitede ve içeriğinde yer alan materyallerde ve ürünlerde, programlarda, hizmetlerde veya fiyatlarda (varsa) başka değişiklikler yapabilir. Sitenin özelliklerinin kullanılabilirliği dahil olmak üzere sitenin herhangi bir yaklaşımını askıya alabilir veya kullanımdan kaldırabilir. Ayrıca, belirli özellikler ve hizmetler için limitler koyabilir veya herhangi bir bildirim yapmadan veya hiçbir yükümlülüğü olmaksızın, sitenin tamamına ya da bazı kısımlarına erişiminizi kısıtlayabilir. Firmamız, yukarıda belirtilen yetkileri, hakları ve lisansı, herhangi bir zamanda sonlandırabilir ve bu tip bir sonlandırma sonrasında, bütün materyalleri derhal imha etmeniz gerekir.

9-) Protokolün herhangi bir hükmünün uygulanamaz bulması halinde, protokolün sadece uygulanamaz kısmı işbu protokolden çıkarılacaktır ve geriye kalan kısmı geçerliliğini koruyacaktır. İşbu politika, yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girmiş sayılır.

10-) Gizlilik politikamız ile ilgili her türlü soru ve öneriniz için bizle irtibata geçebilirsiniz.

Firmamıza aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz:

Adres: Fatih Mah. Rıza Küçükoğlupaşa Cad. No:2 Yat Limanı Dolgu Alanı Büyükçekmece/ İstanbul

Telefon: 0533 168 54 94

E-Mail: info@kiyiistanbul.com

Kıyı İstanbul © 2022 - Alle Rechte vorbehalten.